fredag 5. desember 2008

Vanskligheter med bloggingen.

Hei mine bloggvenner:
Jeg har problemer med og komme inn på kommentarer hos noen av dere,forstår ikke hva det kan være.Er det flere som plages med dette?
Vil ønske dere alle en riktig god helg.


Klem fra meg: Eie.

8 kommentarer:

Malys krok sa...

Hallo! Nei, jeg har ikke merket noe til de problemene du nevner. Tusen takk for kommentar hos meg! bare fint at du vil ha link til meg hos deg, takk for det. Skal få hjelp til sånt, jeg, av Kjersti. Skjønner at det er bedre. Har bakt litt, men vi skal ikke ha så mye småkaker. Barf sprut og kromkaker. Ha en god dsg videre!

Margit.

Anne-Berit sa...

EN riktig god helg til deg også.Tenk at det er andre søndag i advent på søndag,tiden flyr.

Brit. (lille meg) sa...

Nei, jeg har ikke det trøbbelet du har. Men irriterende er det.
Håper det ordner seg for deg.
Ha en fin kveld!:)

-Mitt lille rede- sa...

Heihei!
Nei, jeg har heller ikke hatt dèt problemet. Håper det ordner seg!
Tidligere her så la du igjen en hilsen hos meg, som jeg svarte deg på. Deretter var du innom meg igjen, der du informerte meg om at du hadde svart meg inne på din egen blogg. Men jeg fant ikke den kommentaren, bare så du vet det :-)
Men det er jo ei stund siden nå.
Håper du har det bra! Og at du koser deg i adventstiden. Jeg var på konsert med Bjørn Eidsvåg igår, og det var helt fantastisk. 3. gangen jeg er, men denne her var best, mye pga bandet han har med seg også. Vi snakkes! Ha ei god helg.

Klem fra Lene

AnneGrethe7 sa...

Tuuuusen takk for utmerkinga. No vart eg glad. God start på helga :)

Ønskjer deg ein fantastisk fredagskveld.

God klem!

Anonym sa...

Heisann!
endelig litt tid til å se og skrive på andres blogger!
nei jeg vet ikke hva som kan være årsaken til problemene dine med bloggbesøkene. Men jeg har hørt flere si det samme. Men at det går over etter en stund.. Kanskje det er det de proffe kaller for en systemfeil?
I alle fall!
Ha en flott helg!

eba sa...

Hei.
Bloggtrøbbel har jeg hat nok av, for å si det sånn. Det var en periode at blogspot trøblet ufattelig mye! Tror det var tele-leverandør som var hovedproblemet, for alle jeg snakket med som hadde samme leverandør, hadde samme problemer. Men de siste par månedene har jeg ikke hatt noe problemer. Håper det ordner seg for deg kjapt, for kjedelig er det.
Ha en flott adventsuke!
Klem.

Berit T sa...

Har en utmerkelse til deg fordi jeg setter stor pris på deg!

Ha en fin uke.