onsdag 6. februar 2008

Duk etter min mor.

Ryddet i skapet,da jeg fant denne duken igjen. Den var lagt bort på grunn av flekker jeg ikke fikk bort.Tok da en sjanse,med klorin og zalo.Tok riktig mye på,så gikk den i maskina på 60 gr.Tenk det virket duken ble perfekt.P.S.Bruk ikke denne metoden på hva som helst.Prøv fargene først.Denne duken trodde jo jeg at jeg måtte kaste så derfor tok jeg en sjanse, og for meg funket det.Lykke til om du har noe du vil prøve på!


Posted by Picasa

6 kommentarer:

Brit. (lille meg) sa...

Tenk at du sitter oppe til klokka er over 2 på natta og blogger!
Den duken din var fin. Artig å legge ut slike ting, så deler du det med oss andre også.
Ha en fin dag, eie!

eba sa...

Det var en flott duk! Er det du som har brodert, kanskje? Jeg setter ekstra pris på slikt, fordi jeg absolutt ikke har tid eller tolmodighet til slike prosjekter selv. Jeg er glad for alt jeg har fått fra mamma, og en tante, og ting jeg har arvet fra bestemor og gamletanter. Merkelig at de fikk gjort så mye slikt før som hadde færre hjelpemiddel enn vi har i dag.... Men de hadde vel ikke denne tidstyven: pc... eller tv... :D
Så søt heading du hadde fått deg, da! :D
Ha en god dag!

Hilsen Bodil F.T. sa...

Hvor kommer denne flotte duken fra? Selvgjort eller import?

hjemme bra sa...

Nydelig duk. Og så fint du har pyntet opp bloggen din.

Du er i mine bønner i dag!

Nunne sa...

Kjære eiegode Eie!
Så nydelig! Jeg kan tenke meg at du får det koselig med DEN duken på bordet!Den var vakker! Jeg elsker sånne duker, men liker ikke å stryke og stive sånne.... :(
Har vært ofte innom dge her, og jeg syns du har det så koselig! Jeg prøver febrilsk å få gjort noe koselig på min blogg, men finner ikke så mye sånne fine ting, jeg er ikke så god på data!
Men, jeg fikk til å legge inn Eie sånn at ved å klikke på deg, så kommer man rett til siden din!!! Hurra!
Du har masse visdom her også! Er så glad jeg har funnet noen kristne bloggvenner også, blant alle de flotte folka ute i den store verden... Vi er søsken, vet du! Ekstra kjekt når vi har samme Far... Godnattklem fra meg!

eba sa...

Hei.
godt å "se" deg igjen, ja jeg hørte at du ble dårlig... Takk for gode flekkfjerningstips, en nybakt husmor som meg trenger slikt... (om 7 år kvalifiserer som nybakt, da...)