tirsdag 8. september 2009

Storm ute.Brøbaking inne.


Har vi like dårlig vær ute i mårra,tenkte jeg at jeg skulle prøve
meg på disse solskinnsbollene.De så riktig så gode ut.

Måtte bake meg noen brød igjen i dag.Jeg må variere litt.
Posted by Picasa

6 kommentarer:

Malys krok sa...

Takk for hyggelig hilsen! Jo takk, jeg har det som vanlig og da skal jeg ikke klage. Du har forøvrig helt rett i at en ikke kan sitte inne når været er godt. Vi har godvær i dag og, så Emma og jeg skal gå marketur nå.
Så gode brød du har bakt. Og de solbollene du har tenkt å la skinne hvis sola uteblir, ser veldig fristende ut. Ha en fin dag! Hilsen Margit.

Brit. (lille meg) sa...

Så bakte vi begge to brød i går, men jeg tok ikke bilde av mine. Nå er de i fryseren, men jeg bare måtte smake av det ene før jeg la det ned. Har litt igjen av det gamle ennå. Må spise opp det først, vet du.
De solskinnsbollene ser fristende ut....
Nå er heldigvis stormen løyet, den hørtes godt i går kveld.
Ha en fin dag, Eie!

Hilsen Bodil F.T. sa...

Det er nesten så det dufter nybakt av bloggen din dag, Eie! Koselig!

Britaiskogen sa...

De brødene så gode ut! Jeg er ikke så flink til å bake, så det blir skjelden hjmmebakte brød her i huset.. men det er veldig godt, Takk for råd om gramium i bloggen min. Skal prøve å sette de i kjelleren, men gir du de vann i løpet av vinteren?

Fjordheim sa...

Lurt å benytte slike sure regnværsdager til noe koselig baking. Brødene såg veldig gode ut. Og slike solskinnsboller er jo bare nydelige. Det burde jeg bake en dag.
Ønsker deg en god lørdagskveld :)

Lille Lisbeth sa...

Takk for en koselig dag,med god mat,gode kaker,god dessert.En trivelig dag,med hyggelige folk til stede.Ville du ha norgesglass du også?Har bare tre småe til organisten,så du kan få 2-3 store.Sov godt.