lørdag 14. februar 2009

Valentinhilsen.

Denne fine bukketen fikk jeg fra
Nunne.Er den ikke fin?
Tusen takk skal du ha...

6 kommentarer:

Brit. (lille meg) sa...

GRATULERER! Dette greide du fint !
Fortsatt god helg!:)

eba sa...

Gratulerer med valentindagen... :) Takk for hyggelig hilsen hos meg. Joda, vi har nok av snø, og det er egentlig veldig vakkert. Jeg har sikkert mye barn i meg ennå, for jeg elsker snø... :D Bare synd at jeg kommer meg litt for lite ut... Alltid så mye å gjøre i huset.... jaja.
Den smørbrødkaka di så helt fantastisk ut! :D
Vi har feiret 7-års dag i dag. Fullt hus og høg stemning. Veldig kjekt. Nå er det stille her, og bursdagsbarnet "rangler" litt og leker med legoen han fikk. Han må vel legge seg snart han også.

Bestemor Aud sa...

Takk for hilsen paa bloggen min! Nei, du er ikke alene om aa gaa lei av aa blogge innimellom. Jeg tror det er sunt med en pause av og til - det tar mye tid hvis man skal foelge opp hele tiden.
Den smoerbroedkaka saa veldig flott og god ut. Har du oppskrift?
Naa er det bare 10 dager igjen av oppholdet vaart her.
Ha en god valentinsdag!

gupe sa...

hei!for en nydelig bukett du har fått,du er heldig..!ja jeg liker jobben min veldig godt. Vi mista en av brukerne våres før jul, og det er alltid trist.Tenkte jeg kunne legge ut oppskrifta på spiralsokkene på sida mi, men akkurat nå var det litt vanskelig og få lagt inn bilder.Er sånn når en bor litt utkanten,ikke like lett bestandig dette internette.Men du får kikke innom så prøver jeg igjen. Ha en flott søndag.stor klem fra Gummelure:)

AnneGrethe7 sa...

Nydeleg bukett og takk for koseleg helsing på bloggen min:)

Ja, vi har det bra alle mann, litt feber og rusk må ein rekne med når temperaturane svingar ute:)

Håper at du finn ut av blogginga di, kanskje d luraste er at ein tek pause istaden for å leggje heilt ned. Blogginga skal vere lysbetont og ikkje noko anna. :)

Ønskjer deg ein strålande søndag!

Klem

Marie sa...

Nydeleg bukett ja :)
Smørbrødkaka under her ser nydeleg ut og smaka sikkert like nydeleg!

Forstår det sånn at du er litt lei blogging for tida. Ta ein pause du og sjå om lysta kjem tilbake etterkvart. Du skal jo blogge for kosen sin skuld og ikkje av plikt.

Ønskjer deg ei fin veke :)