tirsdag 24. februar 2009

To søte dukker.

Disse to dukkene er gamle.De er datteren i huset sine.
Hun fikk dem da hun var liten.En felles venninde av oss
har sydd de fine klærne.

17 kommentarer:

Brit. (lille meg) sa...

Ja, de dukkene var flotte! Og de forseggjorte klærne! Nydelig!

Berit T sa...

Flotte dukker, og tror mine døtre hadde nokså like. Nydelige klær!
Og du for et fristende bord i innlegget under, fikk ganske vann i munnen.
Ha en fin dag.

sammen på veien sa...

Hei og takk for hilsen. Det var veldig koselig. Bare kjekt om du vil legge meg til listen din:)
Spiller ikke så veldig ofte men koser meg når jeg tar gitaren frem.
Kjekt at du får være sammen med venner i koselig lag selv om du ikke er bra. Ønsker deg god bedring!!!! Ha en flott dag!!!
God klem fra meg

Hilsen Bodil F.T. sa...

Koselige gamle dukker som har fått flotte drakter. Kjekt å se slike gamle leker!

eba sa...

så flotte dukker!
Og så koselig det så ut til at dere hadde det på misjonsforening ;)

Karilla sa...

Så fine disse dukkene var. Artig att du syns kjolen ble fin. Oppskrifta fant ei på www.drops og så søker du på baby og kjole der finner du den men som du sikkert ser så har ei forandra bærestykke til perlestrikk for ei klarte rett og slett itte å få det til som det skulle være prøvde mange ganger og til slutt ga ei opp. Hadde besøk av min søster og hun prøvde også og ho sa att ei heller kunne bruke perlestrikk så det ble det. Ha en kjempefin dag vider. Klemz. Ps. ei slit me migrene igjen no har hatt anfall i 2 d.

Marie sa...

Fine dokker :) Me hadde ei lik den til venstre på bildet då barna var små her i huset, ja ho ligg nok bortstua ein stad.

Du verda for eit flott matbord du viser i innlegget under!

Ha ein fin kveld :)

Bling - our elf on the shelf sa...

Så flotte dukker :)

gupe sa...

takk for kommentar på sida mi.Alltid koselig det.nydelige dukker må jeg si..:)Du lurte på oppskrift på sjalet,ja det er utrolig lett.La opp 3masker,strikka fram og tilbake i rillestrikk,alså bare rett. øka ei maske i hver side annen hver omg.SÅ er det bare og strikke i veg,og da er det bare opp til deg hvor stort du vil ha det. Kanten runt har jeg link til inne på sida mi..Håper dette var forståelig..Ha en god natt..klem fra gummelure:)

Unknown sa...

Så fine dukkene var!!
Flotte klær...
Magesår høyrest ikkje godt ut, nei...
Maten er som du skriv viktig, og i tillegg så er det kjempeviktig å ta det med ro og ikkje stresse. Stress gjer magesår mykje verre!!
Har du tatt blodprøvar, og er du testa for Helicobakter Pylori?
Det er ein bakterie som forårsakar magesår, og dersom ein har den er det vanleg med ein trippel antibiotikakur som raskt vil lette på plagene...
Vert litt engasjert her eg no, sjukepleiaren ligg i blodet veit du;9)
Håpar i alle fall at du kjem deg raskt til igjen....
Trøsteklem

Karilla sa...

Hei håper du e bedre i magen no da. Ei har hatt migrene i dag også, 3 d. på rappen no. Ja Brit e snill, ho står bestandig på til dem som trenger hjelp og støtte.
Ha en fin dag vider. Klemz.
Ps. håper du fant oppskriften vist itte e det berre å ta kontakt så ska ei finne den for deg og sende adr.

Bestemor Aud sa...

Aldeles skjønne, de dukkene! Jeg blir visst aldri lei av slikt.
Nydelig logo du har fått på sida di, de minner også om barndommen.
Blir aldri foreldet! "Det gamle evangelium er like nytt i dag!" Takk og lov!

Malys krok sa...

Kjempefine dukker! Jeg er så glad i dukker, både gamle og nye. Likte godt den puta som står mellom dukkene, den ser gammel ut. Flott den. Ha det godt. Hilsen Margit.

eie sa...

Hei Line og tusen takk for trøsteklemmen fra deg.Du kan ikke ane hvor godt jeg trengte den akkurat da.Så takk skal du ha)
Denne helicobakter,pyloris,er jeg testet for.Jeg er blitt noe som heter inntollerant .Kan det være rett?Jeg tar 2 tabl.om dagen som skal gå på magesår.Pluss hjertemedesiner.Så tar jeg en slik tabl,om kvelden,også sammen noen hjertetabl.Huff og Huff,men slik er det nå en gang. Jeg har en del andre ting også,som det ikke er så morro og snakke om for hele verden,men det forstår jo du...
Jeg har ikke så mange å snakke med ,så når jeg, i dag traff på en sykepleier,ble jeg veldig glad,det forstår du sikkert.Når jeg ser ungene dine får jeg så lyst og ta omkring dem og klemme riktig godt til.Nok om sykdomm nå.Tror jeg må oppsøke legen over helgen om jeg ikke blir bedre.Smertene er uutholdelig.Men jeg tåler en hel del da...Håper alt er bra med dere da.Ser nå ut som du klarer all verden,godt er jo det.Håper og ønsker at dere får en fin helg.
.............jeg ble også bedt på hyttetur, men mens alt er så ustabelt,en dag ganskebra og den neste helt på bonn igjen orker nok ikke jeg det nei.Så er spørsmål til deg som sykepleier,hva mener du???









inntolerant

Lille Lisbeth sa...

Hei, eie.Endelig ser det ut for at det blir noe av denne blogg sendinga mi, og at jeg får det til.Har sett over alt du har å vise frem, og du har mye fint.Klare fine bilder på det du har fotografert. Kjempe fint. Dette er en prøve, for å se om det kommer frem.

eie sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lille Lisbeth sa...

Hei, kommer du i morgen sammen med Brit hit på forening, og vil du bli med til Osen på torsdag på Baltikum kveld sammen med meg og Greta Hanger.På melding hos Klara Solberg.Kanskje Brit vil være med også.Jeg kjører.elisabeth.
koselig med blogg mail fra deg.Har så dårlig tid til å være innpå bloggen.