torsdag 20. november 2008

Nå har uværet kommet for fult til Trøndelag.


Tok på meg godt med klær, og gikk ut for og ta noen bilder.
Dette bilde tok jeg med det samme jeg tok opp døra.

Dette er tatt mot nabohuset.

Dette er tatt mot mitt hus.Jeg måtte snu meg så jeg
fikk været i ryggen,fikk ikke puste.Tror det er best
for meg og holde meg inne i sånt et vær.

Dette er tatt mot inngangen min.
Posted by Picasa

14 kommentarer:

Brit. (lille meg) sa...

Det var iallfall godt du kom deg i hus! Været frister absolutt ikke til å gå ut i slik det er nå.
Men du får iallfall fram noe av hvordan det er. Bra jobba!

hjemme bra sa...

Styggevær har vi her også.
Var litt ute, for storebror ville prøve skiene - snøen dekte jo nesten plenen...

Fin bønn av Frans. Godt å vite at det er ikke vi som skal prestere, men vi skal kun gå i Guds ferdiglagte gjerninger. Og de oppgavene Han gir oss, de har han gjort oss i stand til å klare også!

Kos deg inne i uværet!

Besta sa...

Huff det så ikke bra ut. Håper dgår fort over slik at du får sove i natt. Kan sende notene til deg. bare send meg adressen din på mail til me. e-karinp@frisur.no

Hilsen Bodil F.T. sa...

Huff for et vær!!

Jeg har vart på bytur sammen med Eba i kveld. Vi kjørte saaaakte.
Hadde en koselig jentekveld sammen med to andre unge damer ;)

Men det var godt å komme seg hjem uten skrammer og bulker på bilen!!

Nunne sa...

God morgen!
Samme her, bruke rmye håndkrem. Og fotkrem. Ja, no er vinteren her. Vi har fint vær, men det kommer kanskje nordover også... men det er bra med snø her. Heldigvis. Lyst og rent og ungene har noe å drive på med. Men vi ser jo hvor fint huset ditt ligger når det er sommer, i følge headingen :)

Du har en velsignet blogg, med frimodig vitnespyrd om troen din. Det er så herlig. Vi må ikke sette lyset under ei bøtte, men lyse opp for alle vi møter. dataverden er et sånt sted. Mange skal reddes inn og ta imot Jesus før Han kommer igjen.
Ha en god dag, Eiemor! Klem fra Nunne.

inger lises hjem sa...

Hei tok meg en besøksrunde på bloggen din.
Når jeg ser på uværsbildene dine såfølte jeg meg hjemme. Her i Molde har vi akkurat samme været. Koselig med snø, men ikke uværet som følger med.

Koselig blogg du har.
God helg til deg:

Anne-Berit sa...

Fysjhameg,det så hustrig ut.Og her hos oss har vi fått litt snø,men et nydelig vær stort sett.Det er skikkelig julekortstemning her,med snø på trærne.Er ikke så glad i vinteren,men må bare innrømme at det er vakkert sånn som det er nå.Håper det bedrer seg snart hos deg og!Ha en fin dag og helg!

eba sa...

Huff, ja, litt av et vær! koselig å sitte inne ;) Det er bra med snø her på Sunnmøre også, og minus en grad. Barna gikk ut, men kom snart inn igjen. Litt i kaldeste laget.... ;) Skal tro hvordan føret er i morgen når vi skal kjøre hjem? :) Men pappa'n vår er en flink sjåfør, og så er vi jo i Herrens hender, så det går vel bra :D

Ha en god helg!

Unknown sa...

Huffameg, ser ut som dokke har hatt litt av eit ver...
Men bilda blei jo utruleg flotte:0)
Er innom for å ynskje deg god helg og sei at det ligg ei lita oppmerksomheit til deg inne hos meg!!
Helsing Line

Malys krok sa...

Hei,jeg er ny jeg.Fant deg hos Kjersti,min datter. Jeg syns det er godt å "finne" andre kristene, så fikk lyst å ta denne kontakten.
Det er flott å synge i kirkekor, gjorde det selv i mange år. Så fint å lese Frans Avasissis bønn på denne måten. Kommer innom senere og.
Hilsen Margit.

AnneGrethe7 sa...

Tusen takk for koseleg kommentar.

Heilt einig med deg med tanke på dagmamma. Nest eldste prinsessa vår starta i barnehagen då ho var 11 mnd. Kvar dag då eg henta henne sat ho kald i vogna og såg på at dei andre leika....den gong bestemde eg meg for at aldri meir barnehage før dei vart eldre.

Fine vinterbilder du har tatt :) Trasig med all måking, men vakkert med vinterlandskap og krystallar som glittrar...no renn regnet ned ute og det er berre sørpe-ver:)

I morgon har eg fri og skal kose meg heime med dei to minste. Vi skal ha ein dag fri i veka saman.

Litt sårt og trasig var det å lever frå meg prinsen min, følte eg nesten svikta han. Så i dag køyrte eg med tårer i augene til jobb. Går seg sikkert til etter kvart. Godt å vite at eg har ei vidunderleg dagmama.

ønskjer deg ein fin tysdagskveld!

Klem

Besta sa...

Det skal stå frisurf.no. Klem

Bestemor Aud sa...

Det var litt gøy å se ordentlig snøvær fra Trøndelag! Den snøen som kom hos oss for noen uker siden har det ikke blitt noe mer av. Hatt mye pent vær i det siste.
Ellers er det flott å se fra kristent arbeid forskjellige steder i Norge! Folk som jobber og møtes trofast år etter år for å dele og spre det glade budskap. Som "et lys som skinner på et mørkt sted". Jesus er verdens lys - og ingen annen kan ta den plassen!Takk for at du delte Frans av Asissis bønn med oss - den er evig gyldig!

Brit. (lille meg) sa...

HEI! Jeg har noe til deg på min nye blogg:
http://bkverndal.blogspot.com
GOD HELG!