lørdag 2. august 2008

Velkommen til Trøndelag.


Velkommen med Lille meg og Eie på en rundtur
i Trøndelag i dag.Vi skulle til Skogn for å
besøke en god venn og nabo.

Vi hadde en kjempefin dag .

Jeg synes vi har fått noen fine rasteplasser
rundt om nå.

Her var også en fin plass,men man får ikke
alt med på bildet.
Posted by Picasa

6 kommentarer:

Marie sa...

Fleire flotte innlegg med bilder frå turen til Trøndelag! Så kjekt å vere to ilag på tur!

Takk for kommentaren hos meg :)

Ønskjer deg fine sommardagar framleis :)

Besta sa...

Så koselig,men dere kunne vært med på bildene ved rasteplassene. Klem..

Hilsen Bodil F.T. sa...

Hei, Eie!! Nå lurer jeg på hva som skjer ehr altså, Her sitter jeg og skriver lange kommentarer, og så nekter de å komme inn til deg! Hm, jeg vil iallfall prøve igjen, for jeg har virkelig kost meg sammen med dere på turen ves å nyte bildene du og Lille meg har lagt på bloggene deres!

Anne-Berit sa...

Hei,og takk for hilsen,beklager at jeg ikke har sett kommentaren din før nå.Så fine bilder du har tatt på din og Lille meg sin tur i Trøndelag.Du er flink å få med fine detaljer fra der du er,kjekt når vi andre får se også.Nå skal vi snart ha del to av vår ferie.Da drar vi til Tønsberg og besøker vår sønn,hans kone og deres tre søte små.Det skal bli herlig å se dem alle sammen igjen.Har nettopp hatt besøk av vårt nest elste barnebarn,fulgte ham på flyplassen i går morres,første gang han var her helt alene.Ham,hans søster vår datter og svigersønn skal vi til Kristiansund og besøke i septemper. Nå må du ha det riktig bra for denne gang.Klem fra med!

hjemme bra sa...

Så fin tur dere har hatt. Trøndelag er vakkert.

Ønsker deg en fin uke.

Bestemor Aud sa...

Takk for visitt på bloggen min!
Ja det er mye vakkert i gamle Noreg på denne tiden. Ingen ting er så fint som Norge om sommeren - og jeg setter mer og mer pris på den etter som årene går. Koselig å se bildene fra Trøndelag. Og de fine geraniumene dine. Min mor hadde også veldig lag med de, og så var det fuksia hun likte. Jeg har ikke samme hell (eller dyktighet) med blomster, men jeg liker å forsøke.
Det må være et utrolig koselig yrke å være barnepleier! Hadde god hjelp av de da jeg lå på barsel.
Jeg blir rent skamfull når jeg hører hvor flinke dere er til å vise omsorg og oppmerksomhet til både den ene og den andre! Godt det finnes slike mennesker (du og Lille Meg)!!
Ha en velsignet uke!